Yhteystiedot
Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö
Lemuntie 4 D 21
00510 Helsinki
Puhelin
Asiamies: 040-4119913
Suunnittelija, residenssiasiat: 09-7268 0471
info(at)ateljeesaatio.fi

Haettavana ulkomailla » 

Haettavana kotimaassa

Ateljee                 Alkaen   Hakuaika   Linkki
Työhuoneita Kerassa,
Espoo
1.1.2018 alkaen11.12.2017
Työhuonetilaa lyhytaikaiseen käyttöön - Ateljeetila Artsu, Hämiksen vintti
Helsinki
heinäkuu 2018 alk.  jatkuva haku

 

 

 


 

Työhuoneita Espoossa

Ateljeesäätiö on aloittanut yhteistyön Espoon kaupungin kanssa työhuoneiden tarjoamiseksi kuvataiteilijoille.  Ensimmäisenä kohteena on ns. Keran alue, jonne perustetaan työhuoneyhteisö kuvataiteilijoille. Vuokrattavana on n. 200 m2  tilaa, josta tarjotaan 1.1.2018 alkaen kuvataiteilijoiden käyttöön eri kokoisia työhuoneita.

Keran alue sijaitsee Espoossa Nihtisillan ja Karamalmin alueiden välissä. Alueelle on hyvä yhteys mm. lähijunalla Keran asemalle ja bussiyhteydet mm. Turunväylältä. Espoon kaupungin tavoitteena on kehittää Kerasta kulttuuripainotteinen asunto- ja toimipaikka-alue. Tyhjeneviin teollisuustiloihin osoitetaan uusia toimintoja, ja asuntojen uudisrakentaminen on vilkasta.

Kuvataiteilijoiden työhuoneet ovat osoitteessa Kutojantie 3 sijaitsevan toimistotalon toisessa kerroksessa. Tiloihin on hissiyhteys. Välineiden pesupaikka sijoitetaan käytävälle. Taiteilija voi valita työhuoneen kooksi 11m2, 22m2 tai 33m2. Myös suuremmat kokonaisuudet ovat mahdollisia.  

Työhuoneiden vuokra on 7,8 € / m2. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja yhteisten tilojen siivous.

Vuokrasopimukset tehdään Ateljeesäätiön työhuonesopimusmallin mukaisesti, mm. 3kk vuokravakuus edellytetään. Sopimukset tehdään määräaikaisina kolmeksi vuodeksi, mutta vuokralaisella on normaali irtisanomisoikeus. Ateljeesäätiön työtilojen yleiset sopimusehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/vuokrauksen_sopimusehdot.pdf  

Ateljeesäätiön työhuoneen hakulomakkeelle tehdyt hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 11. joulukuuta 2017 osoitteella Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, Lemuntie 4 D, 00510 Helsinki. Myös viimeisen päivän postileima hyväksytään kotimaan lähetyksissä.

Hakuilmoitus ja pohjapiirros »  

Keran tilojen hakulomakkeen saat säätiön toimistosta tai osoitteesta https://www.ateljeesaatio.fi/hakulomake.th.KERA.doc

Tiloissa on näyttö maanantaina 4. joulukuuta 2017 klo 15.00 – 16.00.

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi  

Alkuun »


 

Työhuonetilaa lyhytaikaiseen käyttöön

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa varausten perusteella työhuonetilaa Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Hämeentie 155 B, 7. kerros. 

Ateljeetila Artsu on 47 m2 suuruinen, korkeus 285 cm, ikkunat itään. Tilassa on keittokomero ja suihku/wc sekä oleskelunurkkaus, jossa on vuodesohva ja hyllykkö. Työhuoneen kalusteina on kaksi pöytätasoa ja tuolit, ja keittokomero on varustettu tavanomaisin astioin ja laittein. 

Huoneesta on pääsy myös ulos parvekkeelle / paloportaikkoon. Rakennuksessa on kaksi tavarahissiä.

Samassa kerroksessa on kahdeksan kuvataiteilijan työhuoneet pitkäaikaisessa käytössä. Koko tila on Ateljeesäätiön hallinnassa. 

Työhuonetta vuokrataan varausten perusteella vähintään vuorokauden ja enintään kuuden kuukauden jaksoissa sen mukaan kuin tila on vapaana. 

Vuonna 2018 vapaat jaksot: 
- heinä-joulukuu

Vuokrat 2017:
Vuorokausivuokra 70,- € 
Viikkovuokra 180,- € 
Kuukausivuokra 490,- €

Vuokrat 2018:
Vuorokausivuokra 72,- € 
Viikkovuokra 182,- € 
Kuukausivuokra 500,- €   

 

Huoneiston pohjapiirros (pdf) »


Lisätiedot ja varaukset: 
Ateljeesäätiö, suunnittelija Riikka Suomi-Chande, puh. 09-7268 0471, info(at)ateljeesaatio.fi


Alkuun »


Lisätietoja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiöstä:
e-mail info(at)ateljeesaatio.fi